Image by CDC

ONZE CORONAMAATREGELEN

NIEUWE MAATREGELEN TOT 8 NOVEMBER

  • Voor U8, U10 en U12A&B verandert er niets. Trainingen en wedstrijden gaan gewoon door.

 

  • Voor U14 en U18 gelden strengere regels. De wedstrijden zijn tot 8 november stilgelegd. De trainingen laten we wel doorgaan, maar onder strenge voorwaarden. De onderlinge afstand van anderhalve meter moet altijd worden gerespecteerd, handen moeten worden ontsmet voor de training, iedereen brengt zijn/haar eigen bal mee en tijdens de training worden er geen ballen uitgewisseld. De teams zullen opgedeeld worden in twee groepen, die elk één keer per week zullen trainen. De trainers zullen rechtstreeks communiceren aan hun team over de opdeling en de planning.   
     

  • Voor U21 en de seniors ploegen hebben we beslist om tot 8 november alle activiteiten (wedstrijden en trainingen) te stoppen.  

 

Dit is geen makkelijke beslissing geweest. We hebben er echter voor gekozen om – binnen de mogelijkheden die we voorlopig nog hebben – onze jeugd nog zo veilig mogelijk te laten sporten, zonder onnodige risico's te nemen. We willen benadrukken dat we dit alleen kunnen volhouden als IEDEREEN zich strikt aan de maatregelen houdt. We rekenen er dan ook op dat iedereen z'n verantwoordelijkheid neemt en anderen aanspreekt wanneer zij dit niet doen. Uiteraard verplichten we niemand om te komen trainen wanneer zij zich hier niet goed bij voelen. 

HANDEN WASSEN

Iedereen wast zijn handen bij het binnenkomen van de zaal. Vlakbij de ingang staat een display met ontsmettingsgel. Ook in de zaal voorzien we ontsmettingsgel voor de handen en een product om stoelen, tafel, ballen … te ontsmetten.

MONDMASKER DRAGEN

Van zodra je het gebouw van de sporthal binnenkomt, moet iedereen boven de 12 jaar, ook de spelers en coach een mondmasker dragen. Supporters en familie blijven dit dragen zolang ze zich in het gebouw bevinden. Spelers en coach kunnen het masker afdoen zodra de voorbereiding op de match start.

AANWEZIGHEID REGISTREREN

Mogelijk zullen wij vragen om je aanwezigheid te registreren, mogen wij je vragen om dit nauwkeurig te doen. Ook hier zullen wij hand-gel voorzien zodat je in alle veiligheid het register kan invullen.

ONNODIG CONTACT VERMIJDEN

Vermijd onnodig contact. Een vriendelijke lach, een knipoog of een elleboogje zal nog een tijd de hand shake moeten vervangen.

EIGEN DRINKBUSSEN MEEBRENGEN

Sta erop dat alle spelers hun eigen, goed gemarkeerde drinkbus meebrengen. Wij voorzien uiteraard water voor de bezoekende ploeg.

AANTAL SUPPORTERS BEPERKEN

Omdat onze jeugdploegen op de dwarse terreinen spelen, kunnen we momenteel niet meer dan 12 bezoekende supporters ontvangen. Coaches, official en PA behoren niet tot die 12 personen. Van zodra de regelgeving verandert berichten wij hier opnieuw over.

VOORLOPIG GEEN KLEEDKAMERS

De gemeente Bornem laat voorlopig geen gebruik van de kleedkamers en douches toe. Er wordt nog bekeken of dit vanaf september voor seniors matchen kan veranderd worden. Hou er alvast rekening mee dat dit in september voor de jeugdwedstrijden niet zal kunnen.

  • Instagram
  • Facebook

©2020 door Joris Blommaerts