Image by CDC

ONZE CORONAMAATREGELEN

NIEUWE MAATREGELEN 

  • De gemeente Bornem heeft sport toegelaten in de sporthal van het Breeven voor kinderen jonger dan 13 jaar. De competitie en trainingen voor U8, U10 en U12A&B kunnen dus hervatten. 

  • Voor U14 en U18 en onze seniors gelden strengere regels. Alle wedstrijden en trainingen zijn stilgelegd.

  • Voor meer nieuws over de mogelijke heropstart van de competities verwijzen we naar de website van Basketbal Vlaanderen

HANDEN WASSEN

Iedereen wast zijn handen bij het binnenkomen van de zaal. Vlakbij de ingang staat een display met ontsmettingsgel. Ook in de zaal voorzien we ontsmettingsgel voor de handen en een product om stoelen, tafel, ballen … te ontsmetten.

MONDMASKER DRAGEN

Van zodra je het gebouw van de sporthal binnenkomt, moet iedereen boven de 12 jaar, ook de spelers en coach een mondmasker dragen. Supporters en familie blijven dit dragen zolang ze zich in het gebouw bevinden. Spelers kunnen het masker afdoen zodra de voorbereiding op de match start. De coaches houden hun mondmasker de hele tijd op.

AANWEZIGHEID REGISTREREN

Mogelijk zullen wij vragen om je aanwezigheid te registreren, mogen wij je vragen om dit nauwkeurig te doen. Ook hier zullen wij hand-gel voorzien zodat je in alle veiligheid het register kan invullen.

ONNODIG CONTACT VERMIJDEN

Vermijd onnodig contact. Een vriendelijke lach, een knipoog of een elleboogje zal nog een tijd de hand shake moeten vervangen.

Wanneer er een wedstrijd aan de gang is, stel je dan op op een andere terrein en betreedt pas het wedstrijdterrein wanneer de andere ploegen dit terrein hebben verlaten. Bezoekende supporters krijgen een aparte tribune. Contacteer de PA om te weten waar je mag plaatsnemen.

EIGEN DRINKBUSSEN MEEBRENGEN

Sta erop dat alle spelers hun eigen, goed gemarkeerde drinkbus meebrengen. Wij voorzien uiteraard water voor de bezoekende ploeg.

AANTAL SUPPORTERS BEPERKEN

Sinds 23 oktober is maar één supporter per speler toegestaan. Dit geldt zowel voor thuisploeg als bezoekende ploeg. Daarnaast mogen ook coaches, official en PA mee binnen in de sporthal. Van zodra de regelgeving verandert berichten wij hier opnieuw over.

VOORLOPIG GEEN KLEEDKAMERS

Het is voorlopig niet mogelijk om de kleedkamers en douches te gebruiken.