top of page

HEB JE ZIN OM TE BASKETTEN?

Kriebelt het om te basketten? Daar zijn we blij om! Hier lees je meer...

basketballen

HOE, WAT, WANNEER?

Ben je geboren in 2015 of 2016, dan start je bij onze U8 - premicroben. Deze spelers leren op een speelse manier de basketbasics aan. We trainen twee keer per week en spelen nog geen wedstrijden. 
Ben je vroeger dan 2015 geboren, dan train je twee keer per week en speel je een wedstrijd in het weekend.

INSCHRIJVEN

Voor je beslist om je in te schrijven, mag je vier keer komen trainen. Het instappen gaat het makkelijkst bij de start van het seizoen (augustus - september). Onze trainingen starten vanaf 15 augustus.

 

Ben je geboren tussen 2016 en 2013, dan kan je meteen starten bij de U8 (2016-2015) of de U10B (2014-2013). Ben je vroeger geboren, dan organiseren we vanaf 7 september initiaties op woensdag en vrijdag van 17:30 - 18:30 in de sporthal van het Breeven.

 

Wil je langskomen, stuur dan eerst even een mailtje naar info@geranimobornembasket.be. Als de basketmicrobe je dan te pakken heeft, vragen we om je in te schrijven. Klik hieronder voor meer informatie.

Image by J. Kelly Brito

Wil je meer weten, stuur ons een bericht! Langskomen op een training kan natuurlijk ook, maar laat het ons dan wel even op voorhand weten op info@geranimobornembasket.be!

bottom of page